Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

"Αλληλεγγύης για όλους στη Νίκαια" Καθημερινό ωράριο για το μάζεμα τροφίμων.


Μία ακόμα εξόρμηση της "Αλληλεγγύης για όλους στη Νίκαια" έγινε το περασμένο Σάββατο σε σούπερ μάρκετ της Νεάπολης και για μια ακόμα φορά οι πολίτες της Νίκαιας ανταποκρίθηκαν. Διαπιστώνουμε όμως πως, όσο πιο άγρια γίνεται η μνημονιακή λιτότητα, με τη πάροδο του χρόνου, όπου όλοι τα βγάζουν πέρα πολύ δύσκολα, οι προσφορές των απλών ανθρώπων της γειτονιάς που μας επιτρέπουν να δίνουμε τρόφιμα σε 200 οικογένειες, κάθε μήνα μειώνονται. Η επιλογή μας είναι βέβαια, να επισκεπτόμαστε κάθε φορά διαφορετική περιοχή και σούπερ μάρκετ, για να μην επιβαρύνονται οι ίδιοι ευαίσθητοι άνθρωποι κάθε φορά και να διαχέεται η προσφορά σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους. Αναδεικνύεται όμως η ανάγκη να βρεθούν νέοι τρόποι και νέες ιδέες για το μάζεμα τροφίμων. 
Κάνουμε έκκληση ιδιαίτερα σε ανθρώπους της πόλης μας που έχουν σχέση με επισιτιστικές εργασίες-λειτουργίες, εμπόρους, σούπερ μάρκετ, κ.λ.π. να συνδράμουν τη προσπάθεια αυτή.
Αυτό που αποφασίσαμε επιπλέον να κάνουμε σαν "Αλληλεγγύη για όλους στη Νίκαια" είναι να  καθιερώσουμε μια καθημερινή βάρδια με συγκεκριμένες ώρες, στο χώρο που στεγαζόμαστε Π. Ράλλη 238 στον οποίο, όποιος φίλος, αλληλέγγυος πολίτης, θέλει να προσφέρει συσκευασμένα τρόφιμα, η άλλου είδους, να μπορεί κάθε μέρα της εβδομάδας να τα δώσει.

Κάθε  ΤΡΙΤΗ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  από τις 11:00 - 13:00 και το απόγευμα 18:00 - 20:00
Διευθυνση: Π. Ράλλη 238

Να δώσουμε το χέρι ο ένας στον άλλο για να σταθούμε όλοι μαζί όρθιοι.