ΙΑΤΡΕΙΟ- ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ

 @@@@@@@@@@@@@@@@

 

Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2013

"Αλληλέγγυο Ιατρείο Πειραιά". Ξεκινά η λειτουργία του.
Ενεργοί πολίτες, εργαζόμενοι στο χώρο της υγείας συστήσαμε το Αλληλέγγυο Ιατρείο Πειραιά, γιατί η κρίση η φτώχεια κι η ανεργία αποκλείουν πολλούς συμπολίτες μας από τις δημόσιες υπηρεσίες υγείας.
Στο Αλληλέγγυο Ιατρείο Πειραιά, παρέχουμε σε ανασφάλιστους συμπολίτες μας δωρεάν ιατρική και οδοντιατρική πρωτοβάθμια περίθαλψη, φάρμακα, εργοθεραπεία, λογοθεραπεία, φυσικοθεραπεία, καθώς επίσης και κοινωνική και ψυχολογική υποστήριξη.
Λειτουργούμε καθημερινά από τις 9:30πμ. - 8:30μμ., σε χώρους που μας παραχώρησε η Δημοτική Αρχή του Κορυδαλλού στην οδό Ξενοφώντος 5 & Πελοπίδα, 3ος όροφος, Πλατεία Μέμου, Κορυδαλλός.
Οι ανασφάλιστοι συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη τις παραπάνω υπηρεσίες μπορούν να απευθύνονται στην γραμματεία μας, στο τηλέφωνο: 2104960790
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
τηλ: 2104960790 – Καθημερινά 9:30' πμ. - 8:30' μμ.
Ξενοφώντος 5 & Πελοπίδα, 3ος όροφος, Πλατεία Μέμου, Κορυδαλλός.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΑΣ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΚΡΙΣΗ

 @@@@@@@@@@@@@@@@@

Αλληλέγγυο Ιατρείο για ΟΛΟΥΣ στον ΠΕΙΡΑΙΑ.


Με μεγάλη συμμετοχή αλληλέγγυων γιατρών αλλά και άλλων πολιτών έγινε η πρώτη συγκέντρωση τους στο νέο χώρο που παραχωρήθηκε για το "αλληλέγγυο ιατρείο", από τον Δήμο Κορυδαλλού στην πλατεία Μέμου, Ξενοφώντος 5 και Πελοπίδα γωνία. Ο εκπρόσωπος του δήμου, Γιώργος Μακρυνός, (εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος), χαιρέτισε τους παρευρισκόμενους και δήλωσε την αλληλεγγύη του Δήμου στο "αλληλέγγυο ιατρείο", ενώ η δημοτική σύμβουλος επικεφαλής της δημοτικής παράταξης " Πάμε Αλλιώς" Καίτη Κυλάκου που παρευρέθηκε, στον σύντομο χαιρετισμό της δήλωσε πως αυτή και μέλη της κίνησης "Πάμε Αλλιώς" θα στηρίξουν ενεργά την προσπάθεια όπου χρειαστεί.
Στην συγκέντρωση αναλύθηκε  εκτενώς η αντίστοιχη εμπειρία του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού το οποίο έκλεισε ένα χρόνο λειτουργίας του και ως πρότυπο, εκφράστηκε η επιθυμία να γίνει κάτι ανάλογο και στο Πειραιά.
Στη συνέχεια έγινε συζήτηση για την οργάνωση, το στήσιμο του ιατρείου, και άλλα πρακτικά ζητήματα, ενώ θα ακολουθήσει και κάποια ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της σύσκεψης.
Με όρεξη λοιπόν και καλούς οιωνούς ξεκινά η αλληλεγγύη για όλους σε θέματα υγείας που φιλοδοξεί να καλύψει ιατρικές ανάγκες συνανθρώπων μας που τις έχουν ανάγκη και δεν καλύπτονται ασφαλιστικά,  στην περιοχή των δήμων της Β΄Πειραιά.
Αλληλεγγύη για όλους, λοιπόν και στο Πειραιά. Αλληλέγγυο Ιατρείο, Οδοντιατρείο και Φαρμακείο που θα στεγάζεται στο κτίριο των κοινωνικών υπηρεσιών του δήμου Κορυδαλλού Ξενοφώντος 5 και Πελοπίδα γωνία, στη πλατεία Μέμου, με αυτόνομη λειτουργία. 
 Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας. Αλληλεγγύη για όλους. Κανείς μόνος του στη κρίση.