Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Εξορμήσεις της "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ" για συγκέντρωση τροφίμων και σχολικών ειδών.

Φίλες και φίλοι,

Η επισιτιστική ομάδα της "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ" το Σάββατο 14 Σεπτέμβρη 2013 από τις 11 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι με τριπλή εξόρμηση-παρουσία θα βρίσκεται έξω από τα σούπερ μάρκετ :
α. ΓΑΛΑΞΙΑΣ Καραϊσκάκη 2 Νίκαια (απέναντι από την εκκλησία Παναγίτσα)
β. ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ 7ης Μαρτίου 23 (πρώην Κονδύλη) Νίκαια
γ. ΓΑΛΑΞΙΑΣ Καισαρείας 93 Νίκαια (λίγο πιο πάνω από την Οσία Ξένη)


για να συγκεντρώσει συσκευασμένα-τυποποιημένα τρόφιμα, που θα μοιράσει στις οικογένειες που έχουν πραγματική ανάγκη λόγω της μεγάλης οικονομικής κρίσης.

Σας περιμένουμε όλες και όλους εκεί (ο καθένας και η καθεμία θα πάει στο σούπερ-μάρκετ για το οποίο έχει ειδοποιηθεί και συμφωνήσει να πάει) , γιατί χρειάζεται η παρουσία σας και η βοήθειά σας για την συγκέντρωση και την μεταφορά των τροφίμων. Αν δεν έχετε ειδοποιηθεί και θέλετε να συμμετάσχετε να πάτε στο σούπερ-μάρκετ που βρίσκεται πλησιέστερα στην κατοικία σας. Επίσης την Πέμπτη 12/9 το πρωί μπορείτε να τηλεφωνείτε στα γραφεία μας (τηλ. 210-4929349) για να δηλώσετε στην Μαλάμω σε ποιο σούπερ-μάρκετ θα πάτε.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ
Την Πέμπτη 12 Σεπτέμβρη ώρα 6.30 το απόγευμα η "Αλληλεγγύη για όλους στη Νίκαια" θα βρίσκεται έξω από ΤΖΑΜΠΟ της οδού Θηβών (πίσω από το 3ο Νεκροταφείο) για να συγκεντρώσει σχολικά είδη, που θα μοιραστούν στα παιδιά των ανέργων.
Αξίζει να στηρίξουμε κι αυτή την προσπάθεια για να έχουν τα μικρά παιδάκια τα αναγκαία σχολικά είδη εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς.

Και μην ξεχνάτε:


ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ

ΟΠΛΟ ΜΑΣ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ

"Αλληλεγγύη για όλους στη Νίκαια"