Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Παρέμβαση του κινήματος ΑΛ.ΑΝΥ.Α στο κτίριο της διοίκησης του ΟΑΣΑ στο Ρέντη.

 

Με απολυτη επιτυχια πραγματοποιηθηκε πριν λιγη ωρα η παραμβαση του κινηματος ΑΛ.ΑΝΥ.Α στο κτιριο της διοικησης του ΟΑΣΑ στο Ρεντη.

Αντιπροσωπεία του κινήματος και συναγωνιστές απο αλλες συλλογικότητες είχαν ''συνάντηση'' μιας ώρας με τη διοίκηση του ΟΑΣΑ, θέτοντας σημαντικά θέματα με έμφαση στο θέμα της ''δράσης των ταγμάτων εφόδου'' των ελεγκτών, που τρομοκρατούν και συμπεριφέρονται με άθλιο τρόπο σε όσους επιβάτες δεν εχουν χρήματα να εκδώσουν εισιτήριο.
Ζητήσαμε να αναλάβουν πρωτοβουλία, θέτοντας τους προ των ευθυνών τους, ετσι ώστε να σταματήσει το κυνηγητό προς τους επιβάτες που αδυνατούν να πληρώσουν εισιτήριο και ειδικα προς τις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες (ανέργους, ανάπηρους, πολύτεκνους, μακροχρόνια ασθενείς κλπ) κατι που πλεον παιρνει απρόβλεπτες διαστάσεις (θάνατος 19χρονου στο Περιστέρι) και που θα πάρει ακομη μεγαλύτερες αν δεν παρθούν άμεσα και δραστικά μετρα.
Πήραμε διαβεβαιώσεις για ''προσέγγιση'' από πλευράς της διοίκησης του θέματος και ανοίξαμε ένα δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ μας, ώστε να αποκαθίστανται αδικίες και να γίνονται καταγγελίες για ελεγκτές που ''υπερβάλλουν'' στα καθήκοντα τους.
ΑΛ.ΑΝΥ.Α ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ.