Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Η "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ" έχει και πάλι εξόρμηση.



Το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013 από τις 11 το πρωϊ μέχρι τις 2 περίπου το μεσημέρι μαζευόμαστε αυτή τη φορά έξω από το σούπερ-μάρκετ ΓΑΛΑΞΙΑΣ (Βιθυνίας και Ανωγείων - Νίκαια, κοντά στην πλατεία Κρήνης) για να συγκεντρώσουμε συσκευασμένα-τυποποιημένα τρόφιμα για τους συμπολίτες μας και τα παιδιά τους, που έχουν σοβαρό πρόβλημα σίτισης.

Με την ευκαιρία σας ενημερώνουμε ότι το προηγούμενο Σάββατο 19 Ιανουαρίου η προσπάθειά μας έξω από το σούπερ-μάρκετ ΓΑΛΑΞΙΑΣ, λίγο πιο πάνω από την Οσία Ξένη είχε πολύ καλά αποτελέσματα, συγκεντρώσαμε τα περισσότερα από κάθε άλλη φορά τρόφιμα και μάλιστα σε μια λαϊκή γειτονιά. Ο απλός κόσμος, μετά από την δική μας ενημέρωση, με πολύ ενθουσιασμό και δείχνοντας τα αλληλέγγυα συναισθήματά του, παρά την δύσκολη οικονομική κατάσταση που βρίσκεται, συνεισέφερε απλόχερα από το υστέρημά του, για να συμπαρασταθεί σ' αυτούς που έχουν πραγματική ανάγκη.

Είναι άξιο λόγου να αναφέρουμε ότι στην πολυπληθή μας παρουσία συμμετείχαν και κάποιοι από τους συμπολίτες μας, που τους βοηθάμε, δείχνοντας την διάθεση τους να αγωνιστούν κι αυτοί μαζί μας, για την ανατροπή της κατάστασης που βιώνουμε σήμερα.
Σας καλούμε λοιπόν, γιατί χρειάζονται πολλές παρουσίες, να συμμετάσχετε όλες και όλοι σ' αυτή  την κατ΄εξοχήν πολιτική μας δράση, για να κάνουμε την κοινωνική αλληλεγγύη πράξη, ώστε η κρίση να μην αποδομήσει, αντίθετα να ενισχύσει την συνοχή του κοινωνικού μας ιστού.
Και πιστέψτε μας είναι μια πολύ πολύ σπουδαία εμπειρία, που αξίζει να την ζήσουμε.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ - ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ